Фото: Instagram Мілевського

"Не вважаю, що це так важливо": футболіст Мілевський зробив скандальну заяву про українську мову

Колишній гравець збірної України Артем Мілевський розповів про ставлення до української мови. Він навів приклад військових, які розмовляють російською на передовій.

Про це повідомляє "Трибуна" з посиланням на святковий стрім Мілевського.

Колишній нападник "Динамо" заявив, що у нього не було української школи, він завжди тренувався, тому не було часу вивчати українську мову. Він зауважив, що все його оточення розмовляло російською.

"Не вважаю, що це так важливо зараз говорити українською. Потрібно мати свою якусь позицію. І багато військових, які воюють — багато з них говорять російською. Жодної проблеми в цьому я не бачу. І взагалі я — білорус, ми говорили завжди російською. Тому не вважаю, що це суто важлива мова", — сказав Мілевський.

Варто відзначити, що Мілевський проводив святковий стрім з EAFC 24: 20% з донатів передадуть на протезування військових.

Проблеми Мілевського з алкоголем

Артем Мілевський після завершення кар’єри футболіста "звернув не туди", про це давно говорять у футбольному середовищі. До того ж його знайомі стверджували, що на колишнього вправного форварда дуже вплинула війна в Україні та непорозуміння з родичами, які мешкають у рідному Мінську. Під впливом обставин у нього загострилася депресія.

Через, імовірно, проблеми з алкоголем Мілевський дуже змінився зовні, особливо це помітно на його опухлому обличчі. Вболівальники неодноразово закликали друзів Артема рятувати його, однак, за їх словами, сам колишній футболіст відмовлявся від допомоги. Лише у жовтні обставини змусили його все ж вдатися до лікування. Згодом стало відомо, що президент "Динамо" Ігор Суркіс допоміг Мілевському пройти реабілітацію через зловживання алкоголем. У підсумку Артем поправився і повідомив, що зав'язав із "зеленим змієм".

Нагадаємо, колишній тренер київського "Динамо" Валерій Газзаєв став довіреною особою російського диктатора Володимира Путіна на майбутніх президентських виборах. Його прізвище вказане на сайті місцевої ЦВК.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 30.12.2023 23:23