Прощання з Томашем Сенкалою. Джерело: pap.pl

Доброволець із Польщі загинув на війні в Україні

Під час бойових дій на території України загинув доброволець із Польщі. Він воював у лавах українських Сил оборони. Прощання з ним відбулося на Байковому кладовищі в Києві, поховають воїна на батьківщині.

Про це повідомила польська агенція PAP. Журналісти зазначили, що 22-річний польський доброволець Томаш Сенкала вступив до лав Інтернаціонального легіону восени 2023 року.

Стало відомо, що він загинув 13 липня в районі населеного пункту Діброва Луганської області.

У суботу, 20 липня, з польським бійцем попрощалися на Байковому кладовищі у Києві. У церемонії взяв участь польський консул у Києві Павел Овад.

Польського бійця поховають у його рідному місті в Люблінському воєводстві Польщі.

Наприкінці червня стало відомо, що на фронті загинув естонець Мартін Яагер, який воював у Силах оборони України. Це сталося на території Луганської області. Це третій громадянин Естонії, який загинув, захищаючи Україну. Медійники уточнили, що він воював у лавах Третьої штурмової бригади.

Нагадаємо, що грузинські добровольці, які воювали в Україні проти Росії, повідомляють про виклики на допит до Служби державної безпеки Грузії. Йдеться про підозри у підготовці державного перевороту та тероризмі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 21.07.2024 12:29