Фото з соцмереж / ілюстративне

Дрони атакували підприємства у Воронезькій області РФ: там спалахнула пожежа

У ніч на 5 жовтня у Воронезькій області Російської Федерації працювала протиповітряна оборона через атаку безпілотників. Під удар дронів потрапили кілька підприємств, внаслідок чого спалахнула пожежа.

Про це у Telegram-каналі повідомив губернатор Воронезької області Олександр Гусєв.

За словами посадовця, "українські БпЛА спробували атакувати кілька підприємств, які виготовляють громадянську продукцію". Він також зазначив, що одна людина поранена: чоловік отримав осколкове поранення в руку.

"На території одного поверху у будівлі того ж підприємства спалахнула пожежа. На місці пригоди працюють оперативні служби. На іншому підприємстві, яке зазнало атаки БпЛА, постраждалих і руйнувань немає", — написав Гусєв.

Росіянин також підкреслив, що режим небезпеки атаки безпілотників у регіоні зберігається.

Тим часом російські пабліки пишуть, що атака дронів була здійснена на спиртзавод "Етанол спирт", що розташований у Новохоперську Воронезької області.

Раніше Генеральний штаб ЗСУ підтвердив, що в ніч на 4 жовтня Сили оборони уразили базу паливно-мастильних матеріалів російських окупантів у Воронезькій області. Наслідки пошкоджень уточнюються.

Нагадаємо,  у ніч на 28 серпня дрони атакували нафтобазу "Атлас" у Ростовській області, в результаті чого спалахнуло два резервуари. Перші супутникові знімки, на яких видно, як палає нафтобаза, оприлюднило видання "Радіо Свобода". Зокрема, на фото чітко видно, що горіли щонайменше дві цистерни. Ще одна — пошкоджена.

Також у ніч на 28 серпня у Воронезькій області Росії у Россошанському районі уламки БпЛА впали поблизу вибухонебезпечних об'єктів. Це спричинило масштабне займання. Так само пожежу зафіксовано і в Ростовській області. Зокрема, у Ростовській області загорілася нафтобаза "Атлас".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 05.10.2024 06:01