Фото: соцмережі / ілюстративне

Генштаб підтвердив ураження нафтобази у Воронезькій області

У ніч на 4 жовтня Сили оборони України уразили базу паливно-мастильних матеріалів російських окупантів у Воронезькій області. Наслідки пошкоджень уточнюються.

Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

"Сьогодні вночі завдано удару по базі зберігання пально-мастильних матеріалів "Аннанєфтєпродукт", що біля населеного пункту Анна Воронезької області РФ", — йдеться у зведенні військових.

У Генштабі зазначили, що в районі об’єкта фіксувалася робота російського ППО. Також підтверджено влучання у щонайменше один з вертикальних резервуарів — відбулось займання.

"Завдання виконано силами та засобами Служби безпеки України у взаємодії з іншими частинами Сил оборони України. Результати ураження уточнюються", — пише прес-служба Генштабу.

Нагадаємо,  у ніч на 28 серпня дрони атакували нафтобазу "Атлас" у Ростовській області, в результаті чого спалахнуло два резервуари. Перші супутникові знімки, на яких видно, як палає нафтобаза, оприлюднило видання "Радіо Свобода". Зокрема, на фото чітко видно, що горіли щонайменше дві цистерни. Ще одна — пошкоджена.

Також у ніч на 28 серпня у Воронезькій області Росії у Россошанському районі уламки БпЛА впали поблизу вибухонебезпечних об'єктів. Це спричинило масштабне займання. Так само пожежу зафіксовано і в Ростовській області. Зокрема, у Ростовській області загорілася нафтобаза "Атлас".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.10.2024 10:57