ДТП на Столичному шосе. Джерело: поліція Києва

ДТП у Києві: Toyota врізалася в автомобілі, які раніше потрапили в аварію, є постраждалі (фото)

У неділю,14 липня, в Києві зіткнулися одразу три автомобілі. Один із них врізався в інші, які потрапили в аварію раніше. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди є постраждалі.

Про це повідомила прес-служба поліції Києва. Там зазначили, що правоохоронці з’ясовують обставини ДТП із потерпілими на Столичному шосе.

"Сьогодні, близько 13:00, до поліції Києва надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими, яка трапилася на Столичному шосе. На місце події прибула слідчо-оперативна група з розслідування ДТП, патрульні поліцейські та медики", — йдеться в інформації київських поліцейських.

Вони попередньо встановили, що між автомобілями Dodge та ВАЗ трапилася ДТП. Коли водії та пасажири автівок вийшли з автомобілів і перебували біля місця аварії, в автомобіль Dodge, який стояв, в'їхала Toyota. У результаті зіткнення пасажирка автомобіля Dodge та водій автомобіля Toyota отримали травми.

Слідчі продовжують працювати на місці події. Інформацію київські поліцейські пообіцяли оновити незабаром.

Нагадаємо, що 11 липня рейсовий автобус, що прямував із Кишинева до Києва, зіткнувся з автомобілем. Аварія сталася на трасі R7 у Ришканському районі Молдови. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинули двоє людей — водій легкового автомобіля та його пасажирка.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 14.07.2024 15:58