Фото: Святослав Вакарчук. Джерело – prm.ua

Екс-нардеп Вакарчук перепросив за свої політичні амбіції

Лідер українського гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук не планує у майбутньому займатися політикою. Він також визнав помилкою минулі спроби побудувати політичну кар'єру.

Про це Вакарчук заявив в інтерв'ю "Українській правді".

"Я більше не хотів би у своєму житті займатися політикою. Я вважаю, що те, чим я займаюся зараз, є максимально ефективним, дає гармонію і реалізацію мені, а головне — станом на сьогодні приносить багато користі. Я в цьому абсолютно впевнений", — зазначив співак.

Також Святослав Вакарчук вважає свої дії помилковими, коли він у минулому намагався збудувати кар'єру політика.

"Думаю, що у свій час зробив велику помилку, коли недооцінив рівень надії людей на конкретну особистість у політиці. Я недооцінив, наскільки на мене багато хто покладав великі надії", — зазначив артист.

Вакарчук зізнався, що недооцінив свої політичні амбіції попросив вибачення перед усіма цими людьми. 

"Я певним чином їх очікування, які вони на мене покладали, не справдив. Я це зробив абсолютно не зі зла. Моя помилка тоді була в тому, що я не усвідомив цього. Тому мені за це насправді дуже болісно всередині. Та хочу сказати чесно, що я все життя робив, роблю й буду робити на своєму місці все, що можу, щоб моя країна була сильною, чесною, справедливою", — додав Святослав Вакарчук.

Раніше співак Олег Малюта, який відомий під псевдонімом "Фагот", розповів про те, як вперше пережив жах війни.

Також відомий український співак Melovin заявив, що під час ракетного обстрілу Одеси 15 березня загинула його рідна людина. Водночас, хто саме загинув, Melovin не розповів. Проте у ще одній розповіді артист наголосив, що серед жертв російської атаки є його родичі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 03.04.2024 17:27