Фото ілюстративне зі соцмереж

Епілептичний напад після алкоголю: в Житомирському ТЦК помер чоловік

У Звягелі Житомирської області чоловік помер у лікарні після того, як йому стало погано у територіальному центрі комплектування. Військкоми зазначили, що до цього він декілька днів зловживав алкоголем.

Про це повідомили на Facebook-сторінці Житомирського обласного територіального центру комплектування.

Раніше інформація про померлого військовозобов'язаного поширилася в одній із місцевих груп у мережі Facebook, де в коментарях смерть чоловіка пов’язують з певними діями з боку військкомів.

"28 травня до другого відділу Звягельського РТЦК і СП доставили військовозобов’язаного для проходження ВЛК. Свідки зазначають, що чоловік декілька днів до цього зловживав алкоголем і був з ознаками легких травмувань", — відреагували на це у військкоматі.

За словами працівників ТЦК, зранку 29 травня чоловіка "схопив" епілептичний напад, спричинений тривалим вживанням алкоголю.

"Йому надали першу невідкладну медичну допомогу, викликали карету "швидкої". Слідчо-оперативна група на місці інциденту кваліфікувала подію як самокаліцтво. На жаль, 2 червня від отриманих під час епілептичного нападу травм чоловік помер у лікарні", — додали військові.

Слідчі, які проводили експертизу, визначили — жодного стороннього фізичного впливу на чоловіка не чинилося.

Варто зазначити, що смертельні випадки з військовозобов'язаними, пов'язаними з перебуванням військовозобов'язаних на території чи в будівлі територіальних центрів комплектування, відбуваються не вперше.

Нагадаємо, що наприкінці травня в Закарпатській області у приміщенні одного з військкоматів помер чоловік. Тоді проводили службове розслідування.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 05.06.2024 13:28