Фото: armyinform.com.ua

Глава Пентагона прокоментував контрнаступ ЗСУ: він відзначив прогрес України

Контрнаступ Збройних сил України продовжує впевнено просуватися. Сили оборони проривають міцно укріплені рубежі ворога

Таку заяву зробив глава Пентагона 19 вересня, відкриваючи 15-те засідання Контактної групи з питань оборони України на авіабазі "Рамштайн". Зокрема, він наголосив, що контрнаступ України досягає "стійкого" прогресу, а також  пообіцяв ЗСУ "життєво важливу" допомогу для битви.

"Контрнаступ Києва продовжує впевнено просуватися. Хоробрі українські війська проривають міцно укріплені рубежі російської армії. Прогрес України є свідченням бойового духу її народу", — заявив Остін.

Очільник Пентагона також додав, що "можливості", надані членами контактної групи "в межах нашого спільного зобов’язання, будуть життєво важливими під час поточних битв і надалі".

Нагадаємо, міністр оборони США анонсував зустріч з президентом України Володимиром Зеленським. Вона відбудеться у четвер, 21 вересня.

Варто відзначити, що 18 липня відбулася чотирнадцята зустріч партнерів України у форматі "Рамштайн", яка проходила в онлайн-режимі. Одними з головних тем засідання Контактної групи стали оборона України та забезпечення нашої армії всім необхідним озброєнням.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 19.09.2023 19:51