Фото: stopcor.org

Херсонська ТЕЦ відновила роботу: як це вплинуло на регіон

Будинки у Херсоні почали отримувати опалення. Це сталось завдяки відновленню роботи Херсонської ТЕЦ у понеділок, 27 лютого.

Про це повідомляє Херсонська ОВА.

"З технічних причин, а саме через те, що з опалювальних систем багатьох будинків зливали воду, щоб не допустити пошкодження труб у морози, підключення триватиме протягом дня", — йдеться у повідомленні.

Нічна атака дронами

У ніч на 27 лютого ворог здійснив масовану атаку дронами. Усього рашисти випустили 14 дронів по Україні, 11 з яких вдалося збити. Над Києвом знищено дев'ять БпЛА. Водночас були влучання у Хмельницькому. Влада повідомила, що вночі у місті лунали три вибухи. Наслідок атаки на місто одна людина загинула, четверо постраждали. 

Рашисти здійснювали атаку двома хвилями, максимально розтягнутими за часом. У такий спосіб противник намагався реалізувати свою тактичну мету — виснажити нашу ППО. Саме тому, як пояснила влада, остання нічна повітряна тривога по Україні тривала довгих п'ять з половиною годин.

Нагадаємо, 18 лютого росіяни атакували Хмельницький ракетами. Один прийшовся по військовому об'єкту, другий — поблизу, по цивільних.

Відзначимо, російські загарбники, крім атаки дронами, тероризували у ніч на 27 лютого українців ракетами та артилерією. Зокрема, під прицілом ворога опинилися чотири області. Рашисти атакували Мирноград на Донеччині, Запоріжжя, Херсон та Нікополь на Дніпропетровщині.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 27.02.2023 11:29