Фото ілюстративне зі соцмереж

"Хезболла" випустила понад 30 ракет по півночі Ізраїлю: які наслідки атаки (відео)

"Хезболла" випустила понад 30 ракет "Катюша" по Ізраїлю у відповідь на атаку ЦАХАЛа. Переважну більшість повітряних цілей перехопила система "Залізний купол".

Про це повідомило видання The Times of Israel, яке посилається, серед іншого, на заяву "Хезболли".

У підтримуваному Іраном терористичному угрупованні заявили, що його остання атака на Бейт Гіллель стала відповіддю на ізраїльські атаки на Кафаркіли і Дейр-Сіріану в Лівані, в результаті яких, за його словами, поранено мирних мешканців.

Журналісти зазначили, що переважну більшість снарядів перехопила система "Залізний купол".

Ізраїльська місцева влада повідомила про зафіксовані декілька падінь поблизу Бейт Гіллеля, внаслідок яких у цьому районі спалахнули пожежі.

Раніше The Times of Israel писало, що численні перехоплення "Залізного купола" зафіксовані над Галілейським півостровом. Також лунав сигнал повітряної тривоги у Кір'ят-Шмоні та декількох прилеглих населених пунктах.

До цього ввечері, 3 серпня, ЦАХАЛ повідомив, що завдав удару по об'єктах "Хезболли" в районі Кфаркели на півдні Лівану. Удари, зокрема, завдали по об'єктах інфраструктури та військових структур.

Нагадаємо, що 29 липня армія Ізраїлю завдала авіаційного удару по столиці Лівану Бейруту. Ціллю операції став командир "Хезболли", відповідальний за вбивство дітей у Мадждал-Шамсі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 04.08.2024 07:56