Фото: соцмережа X Джо Байдена

Хто замінить Байдена у передвиборчих перегонах: президент США звернувся до демократів

У неділю, 21 липня, чинний президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден прийняв рішення вийти з президентських перегонів. Він також запропонував демократам обрати своїм кандидатом чинного віце-президента країни Камалу Гарріс.

Відповідне повідомлення Байден опублікував у своїй соцмережі X.

"Моїм першим рішенням як кандидата від партії у 2020 році було обрати Камалу Гарріс своїм віце-президентом. І це було найкраще рішення, яке я приймав. Сьогодні я хочу запропонувати свою повну підтримку і схвалення того, щоб Камала стала кандидатом від нашої партії цього року. Демократи — настав час об’єднатися і перемогти Трампа. Зробімо це", — йдеться у заяві Байдена.

Варто зазначити, що 21 липня чинний президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден прийняв рішення вийти з президентських перегонів. З більш детальними роз'ясненнями політик виступить протягом наступних днів.

Як відомо, раніше президента США Джо Байдена закликали "закріпити свою спадщину", припинивши боротьбу за переобрання на другий термін. Про це йшлося в листі, який надіслали представники політичних донорів Демократичної партії.

Нагадаємо, 4 липня стало відомо, що Байден пройшов медичне обстеження після невдалого виступу на дебатах із кандидатом у президенти Дональдом Трампом. Журналісти зазначали, що лікар Білого дому провів лише короткий огляд Байдена через симптоми застуди, які у нього зберігаються. Цей огляд не включав серйозних тестів.

Раніше президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден заявив, що не зніматиме свою кандидатуру з майбутніх президентських виборів у Штатах. Він готовий перемагати Дональда Трампа в цій кампанії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 21.07.2024 21:52