Фото: Генштаб ЗСУ

Cитуацію стабілізували: ЗСУ розповіли про обстановку у Бахмуті

Українським військовим вдалося стабілізувати ситуацію у районі Бахмута. Проте бої там тривають і досі.

Про це повідомили у Східному угрупованні військ ЗСУ.

"Вчора було по всьому Бахмутському фронту 18 штурмів, сьогодні було 17. До того було від 35 до 50 і більше. Проте це потребує детальнішої верифікації, аналізу. Можливо, це у ворога йде маневр резервами їхніми. Вогонь поки що він веде такий же щільний по Бахмутському напрямку  268 обстрілів було всього", — зазначили військові.

У ЗСУ зауважили, що за добу наші захисники на Бахмутському напрямку знищили танк, декілька одиниць артилерії, два безпілотники, ротний командно-спостережний пункт та 10 польових складів боєкомплектів ворога.

Військові додали, що на Лимансько-Куп'янському напрямку ворог активізував артилерію, тому обстріли там не припиняються. За останню добу окупанти завдали 370 ударів зі ствольної та реактивної артилерії. Наші військові на цьому напрямку відбили 10 атак росіян.

Нагадаємо, за даними британської розвідки, наступ ворога на Бахмут практично зупинився через виснаження російських сил. Також на це вплинули і значні втрати окупантів.

Додамо, російські загарбники шукають поповнення своєї армії живою силою через шалені втрати у війні з Україною. У Південній Осетії ведеться активна робота зі строковиками щодо підписання контрактів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

 

Війна, 26.03.2023 14:57