Фото: Олексій Мігрін. Джерело – Головне управління ДСНС України у Донецькій області

Кабмін призначив Олексія Мігріна заступником голови ДСНС: що про нього відомо

У вівторок, 17 вересня, уряд призначив Олексія Мігріна заступником голови Державної служби надзвичайних ситуацій України. 

Про це у Telegram-каналі повідомив представник уряду у Раді Тарас Мельничук.

Мігрін з 30 липня був заступником начальника ДСНС у статусі виконувача обов'язків.

Олексій Мігрін — з 1992 року працює в органах внутрішніх справ. Він закінчив Харківський інститут пожежної безпеки у 1997 році. Мігрін працював начальником караулу, заступником начальника частини, а з квітня 2018 року став начальник Головного управління ДСНС України у Донецькій області. 

У 2021 році отримав звання генерал-майора. У липні був заступником начальника ДСНС у статусі виконувача обов'язків. Також уряд звільнив Петра Божевського з посади державного секретаря Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України. На його місце призначено Герман Філатов.

Нагадаємо, екс-міністра з питань стратегічних галузей промисловості Олександра Камишіна, який обіймав посаду радника керівника Офісу президента, призначили членом наглядової ради "Укрзалізниці". У 2021-2023 роках він уже працював у компанії.

Ще 5 вересня відбулося велике перезавантаження українського уряду. Верховна Рада підтримала призначення очільників дев'ятьох міністерств.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 17.09.2024 16:57