Адам і Рамзан Кадирови. Джерело: росЗМІ

Кадиров призначив свого 16-річного сина куратором університету спецназу імені Путіна

Чеченський очільник Рамзан Кадиров призначив свого 16-річного сина Адама куратором російського університету спецназу імені Путіна, що розташований у місті Гудермес. Таким, за його словами, було прохання керівництва цього закладу.

Про це Рамзан Кадиров написав у своїх соціальних мережах. Він зазначив, що таке рішення ухвалив на прохання ректора університету Байбетара Вайханова. За його словами, син Адам "тісно знайомий" з діяльністю навчального закладу.

"Я вирішив призначити Адама Кадирова куратором Російського університету спецназу. Він тісно знайомий із діяльністю знаменитого університету, тому я вважаю, що чудово впорається з покладеними обов'язками", — зауважив Кадиров.

Водночас очільник Чечні не уточнив, які саме завдання виконуватиме його син.

Він розповів також, що відвідав відкриті змагання з тактичної стрільби "Свої люди". Вони проходили на базі Російського університету спецназу імені Володимира Путіна у Гудермесі. Продемонструвати свою майстерність та професійні навички тут зібралися 20 команд, які складаються з бійців елітних силових підрозділів.

"У межах турніру інструктори Російського університету спецназу підготували 10 унікальних вправ, кожне з яких перевіряло не лише навички стрільби, а й здатність до оперативного ухвалення рішень в умовах підвищеної складності. Серед них — стрільба з різних видів озброєння, вогонь з автомобільного та броньованого транспорту, поразка мішеней у русі, штурм, засідка. Це лише мала частина всього, що мали пройти команди", — написав Рамзан Кадиров.

Нагадаємо, минулого тижня російське видання "Новая газета. Европа" зазначало, що в очільника Чечні Рамзана Кадирова некроз підшлункової. Така хвороба не залишає надій на його одужання. Журналісти вказували, що у Кадирова вже рік є проблеми зі станом здоров'я.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 29.04.2024 15:19