Патріарху Кирилу стало зле. Джерело: росЗМІ

Карма наздогнала миттєво: Гундяєву стало зле після цинічної фрази "Росія нікого не окуповує"

Кремлівському патріарху Кирилу стало зле після чергового пропагандистського виступу в Санкт-Петербурзі. Справжнє його ім'я — Володимир Гундяєв.

Про це повідомили російські пропагандистські інформаційні ресурси.

Кирилу стало зле одразу після його виступу на форумі об’єднаних культур. Через погіршення здоров'я його терміново забрала "швидка".

Під час промови патріарх РПЦ розповідав про "смиренність" Росії. Зокрема, він заявив, що Російська Федерація "нікого не окуповує".

"Росія за всієї її могутності — дуже смиренна країна. Ми нікому нічого не нав’язуємо, нікого не окуповуємо, нікого не поневолюємо, ми спокійно йдемо своїм історичним шляхом", — заявив Кирило.

Крім того, Гундяєв переконував, що в російському народі поєднуються "божественне та людське", тому країна-окупант "буде непереможною".

"Z-активісти" та так звані "герої СВО" реагували оплесками на заяви патріарха. Після його виступу вони скандували "Росіяни, вперед!" і "Ми — росіяни, з нами Бог!"

Нагадаємо, раніше швейцарські газети Le Matin Dimanche та Sonntags Zeitung писали, що єпископ Російської православної церкви патріарх Кирило нібито працював на КДБ у 1970 роках. Священник шпигував за Швейцарією на користь Радянського Союзу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 12.09.2024 16:13