Фото ілюстративне. Джерело: focus.ua

Клієнти "ПриватБанку" зможуть отримувати SWIFT-перекази в злотих та євро без додаткової комісії: що потрібно знати

Клієнти "ПриватБанку" зможуть отримувати SWIFT-перекази в польських злотих та євро без додаткових комісій. 

Про це повідомила прес-служба банку.

"Клієнти "ПриватБанку" відтепер зможуть отримувати SWIFT-перекази в польських злотих та євро без додаткової комісії через PKO Bank Polski SA", — йдеться у повідомленні.

За словами, члена правління "ПриватБанку" з питань роздрібного бізнесу Дмитра Мусієнка, банк розширює співпрацю з європейськими, і зокрема, польськими банками, щоб зробити для українців міжнародні перекази більш зручними та доступними. Для цього у березні 2024 року фінансова установа відкрила нові кореспондентські рахунки в PKO Bank Polski SA.

"Клієнти можуть використовувати нові кореспондентські рахунки для відправки без додаткової комісії в ПриватБанк SWIFT-переказів фізичних осіб в польських злотих (PLN) та євро (EUR)", — пояснили в прес-службі.

Головні переваги отримання SWIFT-переказів через "ПриватБанк" — відсутність обмежень за сумою та можливість онлайн відстеження переказів. Також доступна спеціальна лінія підтримки для одержувачів SWIFT-переказів.

У прес-службі банку зазначили, що зазвичай гроші надходять на рахунки протягом 24 годин, а 40% платежів зараховуються одержувачу за п'ять хвилин. Отримати форму реквізитів для зарахування SWIFT-переказу через PKO Bank Polski можна на сайті "ПриватБанку".

Нагадаємо, нещодавно в прес-службі фінансової установи зазначили, що "ПриватБанк" вдвічі знизив вартість переказів на закордонні картки. Нові тарифи будуть чинні до кінця квітня 2024 року.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Економіка, 18.03.2024 20:16