Фото: "ПриватБанк"

Українці зможуть отримувати грошові перекази з Польщі у злотих через "ПриватБанк": як скористатися послугою

У "ПриватБанку" з'явилася нова послуга. Відтепер українці зможуть отримати на свій валютний рахунок переказ із Польщі як у гривні, так і в злотих.

Про це повідомила прес-служба "ПриватБанку".

"ПриватБанк" та європейський фінансовий сервіс ZEN.COM відкрили можливість переказу до України польських злотих (PLN) через систему PrivatMoney", — йдеться у повідомленні.

За словами члена правління "ПриватБанку" з питань роздрібного бізнесу Дмитра Мусієнка, відтепер, щоб відправити гроші з Польщі рідним та друзям до України, не треба обмінювати злоті на іншу валюту.

"Отримати переказ у "ПриватБанку" можна як у гривні на власний рахунок чи картку, так і в польських злотих на валютний рахунок злотих (PLN) клієнта", — заявив він.

Як скористатися даною послугою?

Щоб надіслати до України грошовий переказ у злотих через ZEN.COM та PrivatMoney потрібно:

  • мати активний рахунок у додатку ZEN.COM;
  • вибрати валюту переказу PLN;
  • вказати ім’я та прізвище отримувача та номер картки/рахунку IBAN в гривні або номер рахунку IBAN у злотих в "ПриватБанку";
  • перевірити, щоб у розділі "Тип переказу" було зазначено PrivatMoney.

У прес-службі інформують, що з початку запуску сервісу у липні 2023 року українці вже отримали через "ПриватБанк" 35 000 переказів ZEN.COM на суму шість мільйонів доларів.

Варто додати, що у липні 2023 року ZEN.COM став партнером системи міжнародних грошових переказів PrivatMoney та запустив сервіс швидких грошових переказів на картки та номери рахунків IBAN "ПриватБанку".

Нагадаємо, що "ПриватБанк" продовжив термін безплатного доставлення платіжних карток усім своїм клієнтам до кінця квітня 2024 року. Картку можна буде отримати "Новою поштою".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Економіка, 15.02.2024 14:25