Фото: porady.org.ua

"ПриватБанк" заблокував платіжну картку клієнта після здійснення переказу: що кажуть у фінустанові

Штучний інтелект "ПриватБанку" заблокував клієнтську платіжну картку під час здійснення переказу на картку іншої особи. Сума операції становила 3200 гривень.

Відповідний коментар клієнт "ПриватБанку" залишив на порталі "Мінфіну". За даними клієнта банку, після здійсненої операції зателефонувала дівчина-ператор, але після надання усіх даних особи, на результат це не вплинуло.

"Вхід до "Приват24" заблоковано. Відновити доступ можна лише відвідавши відділення. Друзі, у мене на цю мить немає такої можливості. Мій борг за кредитним лімітом близько 10 тисяч гривень. Як я вам оплачу? У період, коли в країні незрозуміло що твориться. Ви займаєтеся не тим", — написав він.

Користувач банку також наголосив, що "бувши клієнтом понад семи років, не очікував такої підніжки від "Привату".

"Треба шукати альтернативу, адже в найбільш невідповідний момент залишишся без грошей", — констатував клієнт "ПриватБанку".

Реакція банку на інцидент

У відповіді на коментар клієнта служба підтримки банку попросила вибачення за завдані незручності.

"Процедура направлена на протидію шахрайства. Просимо проявити терпіння і розуміння необхідності в операції верифікації. Для розв'язання питання зверніться, будь ласка, в чат на офіційному сайті банку pb.ua/chat. Наші оператори поруч 24/7 і завжди будуть раді допомогти", — йдеться у повідомленні банку.

Нагадаємо, раніше "ПриватБанк" заблокував рахунок одного із клієнтів через те, що він проігнорував прохання оновити персональні дані. Фінустанова запевняє, що діяла виключно в рамках чинного законодавства та згідно з нормативно-правовими актами Національного банку України.

Також "ПриватБанк" продовжив термін безплатного доставлення платіжних карток усім своїм клієнтам до кінця квітня 2024 року. Картку можна буде отримати "Новою поштою".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Економіка, 28.01.2024 11:59