Фото: ТАСС

Коли Білорусь отримає російську ядерну зброю: Путін назвав дату

Російська Федерація розпочне процес розміщення ядерної зброї на території Білорусі на початку липня. Вже 7-8 липня завершиться підготовка відповідних споруд.

Таку заяву зробив російський диктатор сказав під час зустрічі із самопроголошеним президентом Білорусі Олександром Лукашенком, пишуть росЗМІ

Диктатори обговорили розміщення ядерної зброї у Сочі 9 червня, а Путін наголосив, що "все йде за планом".

"З точки зору безпеки ситуація стабільна, я навіть сказав би, хороша. Впевнено ми взаємодіємо у цій сфері. З найбільш чутливих питань, про які ми з вами домовлялися, все йде за планом. 7-8 липня закінчується підготовка відповідних споруд, і одразу розпочнемо заходи, пов'язані з розміщенням на вашій території відповідних видів озброєнь. Отже, все за планом, все стабільно", — заявив глава Кремля.

Путін відзначив нібито успішні економічні відносини між Росією та Білоруссю. Водночас Лукашенко зазначив, що державам слід сподіватися лише на себе, а не на можливе скасування санкцій.

Нагадаємо, президент Казахстану Касим-Жомарт Токаєв заявив, що Казахстан не потребує вступу до Союзної держави Росії та Білорусі. Ядерна зброя країні теж не потрібна.

Також повідомлялося, що Росія планувала напасти на Казахстан після успішної операції в Україні. Глава Кремля Володимир Путін не зупинився б лише на нашій державі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 09.06.2023 15:42