Олексій Резніков в Українському інституті майбутнього. Джерело: Telegram-канал "Мій Київ"

Колишній міністр оборони Резніков отримав впливову посаду в Українському інституті майбутнього

Колишній міністр оборони Олексій Резніков став директором "Безпекових і оборонних програм" Українського інституту майбутнього. Крім того, він відновив свою адвокатську діяльність.

Про нову роботу Олексія Резнікова повідомив Telegram-канал "Мій Київ" із посиланням на співзасновника Українського інституту майбутнього Ігор Ліскі.

Ігор Ліскі — це голова ради директорів групи компаній "Ефективні інвестиції", член Ради директорів Канадсько-української торгової палати, колишній депутат Луганської міської ради, активний громадський діяч, ініціатор регіональних та національних соціальних проектів.

"Зараз це найактуальніший напрямок, і ми дуже віримо, що саме Олексій Резніков зможе дати свіжий поштовх у сфері оборони та безпеки нашої країни. Чекаємо ваших ідей, думок і співпраці. Обіцяємо новий рівень аналітики, змісту та дискусії", — заявив Ігор Ліскі.

До слова, саме він розповів, що на початку року Олексій Резніков відновив свою адвокатську діяльність.

Що відомо про Український інститут майбутнього

Український інститут майбутнього — це громадська організація, що надає оцінку українським подіям, пропонує майданчик для дискусій, формулює рекомендації до дій. Місія інституту — проектування успішного майбутнього України через експертні дослідження та дискусії, які стимулюватимуть прийняття якісних політичних рішень у внутрішній та міжнародній політиці.

Інститут працює за п'ятьма основними напрямками: міжнародна політика, внутрішня політика, національна безпека та оборона, економіка, правоохоронна та судова система. Ідея Інституту полягає в компенсації браку компетентних фахових дискусій в українській спільноті, проведенні глибоких досліджень на актуальні для українського суспільства теми, наданні об'єктивної експертної інформації про Україну на міжнародному рівні.

Український інститут майбутнього заснований 26 травня 2016 року.Він є спільним проектом представників українського бізнесу, політики та громадського сектора.

Нагадаємо, в січні Національна асоціація адвокатів України підтвердила, що колишній міністр оборони України Олексій Резніков вирішив повернутися до адвокатської практики. Для цього йому відновили право на юридичну діяльність.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 12.04.2024 20:34