Віктор Орбан. Фото: Getty Images \ Global Images Ukraine

Кортеж Орбана потрапив у ДТП в Німеччині: є загиблий (фото)

Кортеж прем’єр-міністра Угорщини Віктора Орбана, який супроводжував його під час візиту до Німеччини, потрапив в аварію. У результаті дорожньо-транспортної пригоди загинув 61-річний офіцер німецької поліції.

Про це повідомляє Bild.

Як зазначає видання, дорогою до аеропорту в Штутгарті сталося зіткнення кортежу Віктора Орбана, в якому опинилися два поліціянти на мотоциклах та автомобіль. Один поліціянт загинув, ще один зазнав серйозних поранень.

Аварія сталася близько 11:15 на площі Альбплац у Штутгарті (район Дегерлох), коли 69-річна жінка виїхала за шлагбаум на своєму BMW для колони прем'єр-міністра. Вона виїхала на перехрестя Рубенсштрассе, повернувши ліворуч на Леффельштрассе, і врізалася в мотоцикл 61-річного поліціянта, який супроводжував машину Віктора Орбана.

Через силу удару правоохоронця BMW було відкинуто на службову машину іншого офіцера (27 років), який перекрив з ним перехрестя. Внаслідок аварії обидва офіцери отримали серйозні поранення. 61-річний чоловік невдовзі помер у лікарні.

Кортеж Віктора Орбана потрапив у ДТП в Німеччині

Фото: bild.de

Віктор Орбан перебував у Німеччині на чемпіонаті Європи з футболу. Напередодні увечері він став свідком перемоги збірної Угорщини у матчі попереднього раунду чемпіонату Європи проти Шотландії (0:1) на арені МХП у Штутгарті. Він хотів повернутися до Будапешта біля обіду. Аварія сталася приблизно за вісім кілометрів до прибуття в аеропорт.

Нагадаємо, заступник голови Офісу президента Ігор Жовква заявив, що Україна продовжує роботу для втілення 11 вимог, які озвучила Угорщина на початку року. Йдеться про гарантії прав для угорської національної меншини.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 24.06.2024 22:52