Фото: ілюстративне Джерело: соцмережі

"Коти задихнулися чадним газом. Дружина в реанімації": житель Києва про наслідки ранкового обстрілу

У вівторок, 23 січня, ворог масовано атакував Київ ракетами. Серед постраждалих — жінка, яка отруїлась чадним газом через пожежу в одному з будинків столиці.

Про це повідомляє "Суспільне". Чоловік постраждалої жінки — Сергій — розповів про наслідки ранкової ракетної атаки.

Самого Сергія на цей момент вдома не було. Про пожежу у його квартирі мешканець Києва дізнався від сусіда. Вдома була лише дружина та коти.

"Коти задихнулись чадним газом. Дружину наразі реанімують в лікарні. Мені подзвонив сусід, що в нашій квартирі займання", — заявив він.

Варто зазначити, що внаслідок ракетної атаки 23 січня до столичних лікарень госпіталізували 13 людей, серед них троє дітей. За словами завідувача відділення політравми Євгена Баценка, чотирьох з постраждалих доставили до Олександрівської лікарні: один чоловік втратив руку, його прооперували. Серед постраждалих унаслідок обстрілу лише кияни — двоє жінок і двоє чоловіків віком від 45 до 71 року. Баценко також додав, що двоє пацієнтів у стані середньої тяжкості та перебувають у шоковому стані.

Нагадаємо, 23 січня окупанти завдали комбінованого ракетного удару по Україні, застосувавши крилаті, балістичні, авіаційні та зенітні керовані ракети. Загалом російські терористи випустили по Україні 41 ракету, 21 з яких було знищено Повітряними силами. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.01.2024 18:55