Фото: ФК "Динамо"

Луческу пояснив, чому вирішив покинути "Динамо": несподівана заява тренера

Колишній головний тренер "Динамо" Мірча Луческу покинув київський клуб через позицію своєї дружини. Жінка боялася переїжджати в українську столицю.

Про це розповів сам румунський наставник, пише bresciaoggi.it. Мірча Луческу також наголосив, що ще не завершив свою кар’єру.

"Це правда, що я не пішов на пенсію. Покинув "Динамо", тому що моя дружина Неллі боялася переїжджати до Києва. Я не хотів знати, що вона вдома одна та турбується за мене", — сказав він.

Досвідчений тренер підкреслив, що у нього безмежна пристрасть до футболу, але вона залежить від стану здоров’я. Луческу не виключає, що може знову очолити турецький "Бешикташ".

Нагадаємо, 3 листопада 78-річний румунський фахівець Мірча Луческу подав у відставку з посади головного тренера київського "Динамо". На емоціях він навіть оголосив про закінчення кар'єри. Щоправда, згодом змінив думку. Тоді Луческу розповів, що бере на себе відповідальність за невдалі результати команди. Він пояснив їх великою кількістю кадрових змін, що відбулися в "Динамо" через повномасштабне вторгнення Росії в Україну.

Своєю чергою легендарний у минулому воротар Олександр Шовковський 11 грудня позбавлений приставки "виконувач обов'язків". Він став повноцінним головним тренером "Динамо".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 03.01.2024 14:59