Фото: president.gov.by

Лукашенко пропонує Казахстану ядерну зброю: що задумав диктатор

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко запропонував Казахстану ядерну зброю. Натомість Астана повинна вступити до Союзної держави.

Про це повідомляють "Вєдомості".

Самопроголошений президент РБ заявив, що ніхто не виступає проти наявності у Казахстану та інших країн таких самих тісних відносин, як у Москви з Мінськом.

"Якщо хтось переживає — не думаю, що (президент Казахстану, — ред.) Касим-Жомарт Токаєв переживає з цього приводу, але якщо раптом — то ніхто не є проти, щоб у Казахстану та інших країн були такі самі тісні стосунки, як у нас із РФ", — заявив він.

Лукашенко також наголосив, що за умов дружніх стосунків з Російською Федерацією ядерна зброя буде у всіх.

"У союз Білорусі з Росією треба вступати, і все: буде ядерна зброя на всіх", — додав він.

Нагадаємо, 24 березня російський президент Володимир Путін заявив, що Росія розмістить у Білорусі тактичну ядерну зброю. 1 липня завершується будівництво сховища. Вже 25 травня стало відомо, що ядерні боєприпаси переміщаються з території Російської Федерації у напрямку Білорусі. Президент РФ підписав відповідний указ.

Також повідомлялося, що Росія планувала напасти на Казахстан після успішної операції в Україні. Глава Кремля Володимир Путін не зупинився б лише на нашій державі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 28.05.2023 16:37