Фото: росЗМІ

Лукашенко заявив, що Білорусь нібито підтримує канали звʼязку з Україною

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що Білорусь нібито підтримує канали звʼязку з Україною.

Про це повідомило білоруське держвидання "Белта".

За даними видання, таку заяву Лукашенко зробив під час виступу перед студентами одного з білоруських вишів. Зокрема, президент РБ наголосив на необхідності підтримки зв'язку з Україною задля припинення війни. 

"Ми з українцями теж, я відкрито сказав, підтримуємо по певних каналах контакти. З росіянами ви бачите наші стосунки. І ми намагаємося на цих контактах, щоб нормально було", — заявив білоруський лідер.

Крім того, під час промови Лукашенко звинуватив Сполучені Штати Америки у тому, що нібито вони підштовхують Україну до війни. А український лідер Володимир Зеленський не дослухається до нього.

Нагадаємо, 19 вересня самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко провів переговори з гауляйтером "ДНР" Денисом Пушиліним. Білоруський диктатор заявив про готовність розвивати співпрацю з окупованим Росією регіоном.

Міністерство закордонних справ України рішуче засудило проведення "офіційної" зустрічі Олександра Лукашенка з гауляйтером Денисом Пушиліним. У відомстві наголосили, що це — черговий прояв зневаги Республіки Білорусь до суверенітету та територіальної цілісності України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 27.09.2024 14:14