Фото: ТАСС

Лукашенко знову зустрінеться з Путіним: про що говоритимуть диктатори

Вже найближчим часом між самопроголошеним президентом Білорусі Олександром Лукашенком та російським диктатором Володимиром Путіним пройде зустріч. Вона відбудеться перед засіданням Вищої державної ради Союзної держави.

Про це пишуть росЗМІ. Лукашенко наголосив, що зустріч пройде у форматі "тет-а-тет".

"Напередодні (засідання Вищої державної ради, — ред.) ми з Володимиром Володимировичем проведемо переговори у форматі "сам на сам", — сказав білоруський диктатор.

Також під час зустрічі в Мінську з держсекретарем Союзної держави Дмитром Мезенцевим Лукашенко заявив, що переговори стосуватимуться принципових питань поточного порядку денного. За його словами, у разі наявності будь-яких доповнень до заявлених тем, відповідні пропозиції будуть внесені на засіданні Вищої держради.

Нагадаємо, Республіка Білорусь внесла зміни до своєї нової військової доктрини, розмістивши пункт про можливе використання тактичної ядерної зброї. Такі дії режиму Лукашенка відображають надання Росією цього виду озброєння Мінську у 2023 році.

Раніше повідомлялось, що у січні білоруські військові вирушили на навчання до Росії, де перейматимуть досвід російських окупантів у війні проти України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 22.01.2024 18:58