Ілон Маск. Джерело: Flickr

Маск розхвилювався через війну в Україні: у Зеленського відповіли американському мільярдеру

Начебто відсутність стратегії виходу з війни в Україні стурбувала американського мільярдера Ілона Маска. У відповідь на це радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк наголосив на "реалістичній" стратегії — виведенні російських військ з української території.

Про це Ілон Маск і Михайло Подоляк залишили дописи на своїх сторінках у мережі X (колишній Twitter).

"Найбільше мене турбує те, що немає жодної стратегії виходу, просто вічна війна, в якій діти гинуть в окопах від артилерії або від кулеметів і снайперів, на мінних полях", — написав Ілон Маск.

Своєю чергою, Подоляк, коментуючи допис Маска, заявив, що після таких постів світових інфлюенсерів "доводиться вкотре дивуватися дефіциту елементарної логіки в сучасному світі".

"Тому що реалістична, об'єктивна "стратегія виходу" кричуще проста. Агресор беззастережно залишає чужу суверенну територію, і гаряча фаза війни негайно закінчується. Я чудово розумію, що іноді прості істини вкрай важко усвідомити, але все ж повторю: агресор, який неспровоковано напав на іншу країну з єдиною метою — окупувати / вбити / захопити — залишає чужу територію, повертає вкрадене, відновлює верховенство міжнародного права. Що в цьому складного? Яку ще стратегію виходу слід шукати/обговорювати? І чи можна побудувати щось лише на несправедливості?" — наголосив Подоляк.

Нагадаємо, раніше радник голови Офісу президента Михайло Подоляк заявляв, що ніхто не збирається домовлятися з Росією про мир після виділення Україні від США допомоги на понад 60 мільярдів доларів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 21.04.2024 22:40