Фото: krm.gov.ua / ілюстративне

Масово заселятимуть росіянами і не тільки: окупанти будують грандіозні плани щодо Запоріжжя

Російські загарбники хочуть масово заселити окуповану частину Запорізької області жителями РФ, Білорусі та Казахстану. У такий спосіб ворог має намір розв'язати дві ключові проблеми.

Таку заяву в ефірі телемарафону зробив мер Мелітополя Іван Федоров.

"Ворог затвердив нову програму, яка називається "Запорізька цілина" — вони намагаються здійснити масове переселення громадян РФ на тимчасово окуповану територію. І не лише громадян РФ, зараз вони шукають людей з різних куточків РФ, громадян Білорусі, Казахстану, щоб вони приїжджали на тимчасово окуповану територію", — йдеться у заяві Федорова.

За словами чиновника, таким чином окупанти хочуть розв'язати дві проблеми, а саме:

  • погасити той спротив, який продовжує існувати в тимчасовій окупації, зробити заміну генофонду, заміну населення;
  • покрити шалений дефіцит кадрів на тимчасово окупованій території.

Федоров наголосив, що наші жителі не погоджуються масово співпрацювати з ворогом, у них дефіцит 1:4 лікарів, а також дефіцит будівельників.

"Тож вони готові купувати кадри, щоб вони переїжджали на тимчасово окуповану територію, поселялися в наші захоплені квартири та будинки, і таким чином розв'язати свої демографічні проблеми", — додав посадовець.

Нагадаємо, 23 січня Кабінет міністрів погодив призначення Івана Федорова на посаду голови Запорізької обласної військової адміністрації. Зараз він є міським головою Мелітополя.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.02.2024 18:37