Фото ілюстративне зі соцмереж

Матеріальне забезпечення військових: у Міноборони повідомили про зміну керівництва та перехід на стандарти НАТО

Міністерство оборони України запустило процес зміни керівництва та реорганізації Головного управління розвитку та супроводження матеріального забезпечення Збройних сил України.

Про це повідомила прес-служба Міністерства оборони України.

"Крім того, Департамент політики закупівель Міноборони ініціював створення колегіального органу з питань організації розвитку матеріального забезпечення Збройних сил України, який перегляне раніше прийняту технічну документацію та забезпечить ухвалення нової відповідно до стандартів і практик НАТО", — йдеться в повідомленні.

В українському оборонному відомстві вважають, що ці кроки — принципова позиція команди Міноборони, а також частина стратегії Міноборони з підвищення прозорості й ефективності в системі матеріального забезпечення Збройних сил України.

"Міністерство наголошує на своєму прагненні до забезпечення доброчесності в управлінні ресурсами та матеріально-технічним забезпеченням військових", — наголосили в повідомленні.

Нагадаємо, декілька днів тому стало відомо, що українське Міноборони не підтримує збільшення термінів оновлення даних у територіальних центрах комплектування для військовозобов’язаних з 60 до 150 днів. Останньою датою для цього залишається 16 липня 2024 року.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 27.06.2024 09:58