Фото: скриншот із відео

"Ми не будемо їх шкодувати": Соловйов вибухнув погрозами Польщі (відео)

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов знову вдався до погроз Європі, зокрема Польщі. Під час свого шоу заявив, що Росія без роздумів "нахр*н знищить всі польські міста ракетами".

Відео із його погрозами поширюють у соцмережах.

Соловйов цинічно запевняє, що Росія шкодує українців і ставиться до них, як до братів. Водночас із європейцями так не буде. 

"Якщо ми в черговий раз європейцям пику не розіб'ємо, вони нічого не зрозуміють. Але на цей раз ми з Європи не підемо. Цього разу ми не будемо з Європою розмовляти, миритися. Хочуть поляки бути наступними? Це не українці, ми не будемо до них ставитися, як до братів. Ми знищимо всі ці міста на рахунок "раз", не використовуючи для цього сухопутні війська. Це ми Україну шкодуємо, а тут ми будемо воювати, як американці в Іраку. Ми просто, не впевнений, що ядерними ударами, але авіаційними чи ракетними нахр*н все знищимо. І навіть не будемо думати зайвий раз", — заявив Соловйов.

Нагадаємо, у Росії пропагандисти поскаржилися на брак дронів та антидронної зброї. Рупори Кремля у паніці заявляють, що окупаційні війська недостатньо озброєні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

 
Світ, 28.03.2023 13:41