Ігор Клименко. Джерело: МВС

Міністр Клименко спростував чутки, що замість нього в МВС призначать Малюка

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко прокоментував інформацію про те, що на його посаду хочуть призначити голову Служби безпеки України Василя Малюка. Він назвав ці розмови неправдивими.

Про це міністр Ігор Клименко розповів в інтервʼю "Українським новинам".

"Така інформація є, і не тільки ця, вже доволі тривалий час. Будь про кого з нас. Це, мабуть, такий хрест всіх можновладців", — сказав міністр.

Так він прокоментував повідомлення про те, що начебто голова Служби безпеки України Василь Малюк може змінити його на посаді.

"Не читайте такої інформації", — додав Ігор Клименко.

Раніше засновник StateWatch Олександр Лємєнов заявив, що, за його інформацією, президент України Володимир Зеленський нібито розглядає кандидатуру голови СБУ Василя Малюка на посаду міністра внутрішніх справ замість Ігоря Клименка.

Як відомо, Ігоря Клименка призначено на посаду міністра внутрішніх справ у лютому 2003 року. Попередній очільник МВС України Денис Монастирський загинув унаслідок катастрофи гелікоптера у Броварах 18 січня.

Нагадаємо, що 16 жовтня міністр внутрішніх справ Ігор Клименко повідомив, що державні послуги стають іще зручнішими й озвучив дві новини про оптимізацію і цифровізацію сервісних послуг. Українці в Польщі зможуть замовити доставку водійського посвідчення "Укрпоштою". Також купити чи продати транспортний засіб можна онлайн прямо у смартфоні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 01.11.2023 14:03