Фото ілюстративне зі соцмереж

Міноборони підтримало збільшення терміну оновлення даних для військовозобов’язаних, — нардеп

В Україні можуть збільшити терміни оновлення даних у територіальних центрах комплектування для військовозобов’язаних з 60 до 150 днів. Відповідну ініціативу підтримало Міністерство оборони.

Про це повідомив у Facebook співавтор проекту закону Володимир Ар’єв.

"Міноборони підтримує мій з колегами законопроект про продовження на 90 днів терміну оновлення даних військовозобов’язаними", — написав нардеп від "Європейської Солідарності" у своїй соцмережі.

Проект закону передбачає продовження терміну оновлення даних для військовозобов’язаних з 60 до 150 днів. 

Зокрема, в документі від 24 червня, який підписаний очільником Міністерства оборони Рустемом Умєровим і опублікований у системі електронного документообігу (СЕДО), йдеться, що законопроект  №11305 підтримується оборонним відомством країни.

Міноборони підтримує законопроект про продовження на 90 днів терміну оновлення даних військовозобов’язаними

Скріншот зі сторінки в Facebook Володимира Ар'єва

Раніше повідомлялось, що станом на 25 червня свої дані у застосунку "Резерв+" оновили вже близько 2,3 мільйона українців. З них половина — придатні до військової служби.

Нагадаємо, раніше заступниця міністра оборони з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Катерина Черногоренко заявляла, що у застосунку "Резерв+" планується запровадити нові функції. Зокрема, українцям стане доступним онлайн-рекрутинг та навчання для військовозобов'язаних.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 25.06.2024 16:31