Фото: соцмережі

Міноборони РФ заявило про атаку безпілотника: в якій області було неспокійно

У неділю ввечері, 26 листопада, відбулася атака безпілотника літакового типу по російських об'єктах. Про небезпеку у Смоленській області стало відомо близько 23:20 за місцевим часом.

Про це повідомило Міноборони Росії.

За даними російських військових, протиповітряна оборона нібито знищила безпілотник над територією Смоленської області.

Зазначимо, що губернатор Тульської області Олексій Дюмін заявив, що у ніч на 26 листопада над Тулою збили два безпілотники. Один дрон нібито влучив у багатоповерхівку. За інформацією пропагандистів, пошкодження зазнали квартири на 12 поверсі, легкого поранення зазнала одна людина.

Нагадаємо, вночі 26 листопада у різних регіонах Російської Федерації пролунали вибухи. У міноборони Росії заявили про масовану атаку безпілотних літальних апаратів літакового типу. За інформацією відомства Сергія Шойгу, засобами ППО знищено дев'ять БпЛА над територією Московської, Тульської, Калузької та Брянської областей. 

Вночі 24 листопада на території московської електропідстанції "Чагіно" спалахнула пожежа. Інцидент трапився у Південно-Східному районі Москви Любліно. За попередньою інформацією, займання сталося в трансформаторі. Вогонь розповсюдився на площу близько 200 квадратів. Причини не назвали, але до цього місцеві жителі чули вибухи.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 27.11.2023 08:12