Фото: поліція Харківської області

Моторошна аварія на Харківщині: є загиблий та багато травмованих (фото)

На автодорозі Чугуїв-Мілове, що на Харківщині, сталась дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок аварії одна людина загинула, ще 18 травмовано.

Про це повідомляє поліція Харківської області. Наразі правоохоронці встановлюють обставини ДТП в Куп’янському районі, яка сталася 24 листопада близько 08:00 на автодорозі Чугуїв-Мілове.

За попередніми даними, водій автомобіля Toyota виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення з автобусом Volkswagen під керуванням 56-річного чоловіка. Внаслідок ДТП водій легковика загинув на місці. Його пасажир з травмами був госпіталізований до лікарні. Водій та 16 пасажирів автобуса отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. 

"За адресою виїжджала слідчо-оперативна група. Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Всі обставини аварій встановлюються", — додали у поліції.

Фото: поліція Харківської області

Нагадаємо, 20 листопада у Чернівцях сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок аварії загинули троє молодих чоловіків.

Раніше повідомлялось, що за 10 місяців 2023 року в Україні зареєстровано 19 743 дорожньо-транспортні пригоди із загиблими або травмованими. Загалом під час ДТП цього року Україні загинули 2 492 людини, ще 24 774 постраждали.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.11.2023 22:48