Фото: скріншот з відео

На Черкащині прощаються з нацгвардійцем, якого збив суддя (відео)

Жителі міста Тальне, що на Черкащині проводять в останню дорогу українського військового Вадима Бондаренка. Його в ніч проти 26 травня збив суддя Макарівського райсуду Олексій Тандир.

На процесію зібралися сотні містян, які масово несуть квіти до тіла загиблого нацгвардійця. Прощання супроводжувала почесна варта НГУ. 

У Вадима Бондаренка залишилась дружина та троє дітей — двоє старших від першого шлюбу та дворічна дівчинка. Цікаво, що батько і брат загиблого солдата воюють проти російських загарбників на фронті.

Деталі справи

У четвер, 25 травня, о 23:55, Олексій Тандир, рухаючись на Lexus ES350 по проспекту Берестейському повз блокпост, збив на смерть військовослужбовця Національної гвардії. Проходити тест на алкоголь він відмовився, тому біологічні матеріали довелося брати примусово. 

Нагадаємо, у суді, який очолює Олексій Тандир, заявили, що не виправдовують дії винуватця аварії та виступають за неупереджене розслідування трагедії.

Раніше повідомлялось, що судді Макарівського районного суду Олексію Тандиру обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 21 липня 2023 року без можливості внесення застави.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 28.05.2023 15:22