Наслідки вибуху в Донецькій області. Джерело: ДСНС Харківщини

На Донеччині підірвалася на вибухівці автоцистерна з рятувальниками: є поранені (фото)

У четвер, 5 вересня, ввечері стався вибух у Донецькій області Внаслідок цього поранені троє рятувальників із Харківської області. Вони приїхали допомагати гасити масштабну лісову пожежу.

Про це повідомила Державна служба України з надзвичайних ситуацій.

"Троє рятувальників із Харківської області, яких залучили до ліквідації масштабної лісової пожежі в Донецькій області, отримали поранення", — йдеться у повідомленні.

У ДСНС уточнили, що пожежна автоцистерна, на якій вони працювали, підірвалася на ворожому вибухонебезпечному предметі. Надзвичайників госпіталізовано до лікарні

"Подія сталася ввечері 5 вересня у селі Кримки Краматорського району", — додали у відомстві.

Як відомо, на початку вересня у Донецькій області сталася масштабна пожежа. Вогонь пройшов близько п’ять тисяч гектарів, знищено чималу площу лісу та понад 150 приватних будинків.

Пожежа перекинулася і на Харківщину. Зокрема, на Харківщині постраждала 69-річна жінка, а внаслідок детонації поранень отримав рятувальник ДСНС.

Нагадаємо, станом на 3 вересня в Харківській області тривала сильна лісова пожежа. Вона спричинила евакуацію понад 600 мешканців села Студенок. До надзвичайної ситуації призвели воєнні дії російських окупантів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 06.09.2024 10:18