Фото: ДСНС

На Харківщині чоловік на власному подвір'ї підірвався на міні: подробиці

У середу, 1 листопада, житель Харківської області на власному подвір'ї підірвався на ворожій міні. Чоловік отримав осколкові поранення, його госпіталізували до медичного закладу.

Про це повідомила прес-служба Харківської обласної військової адміністрації.

"Сьогодні в селі Піски-Радьківські Ізюмського району 35-річний місцевий житель на власному подвір'ї наступив на вибуховий пристрій, ймовірно, "Пелюстку", — йдеться у повідомленні. 

Зазначається, що потерпілого з осколковим пораненням лівої ноги доправили до медичного закладу. У Харківській ОВА закликають жителів області бути обережними.

"У разі виявлення підозрілого предмета в жодному разі не торкайтеся його. Відійдіть на безпечну відстань та повідомити про знахідку в ДСНС або Нацполіцію за номерами 101 або 102", — додали в прес-службі.

Варто додати, що в Україні з початку повномасштабного вторгнення Росії від мін і вибухонебезпечних предметів загинула 261 людина. Серед них 14 дітей.

Нагадаємо, на початку жовтня у селі Явірському Харківської області директор фермерського господарства натрапив на російську протипіхотну міну ОЗМ-72. Він був госпіталізований з вибуховими травмами. Поранений — власник поля, де стався підрив.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 01.11.2023 20:40