Фото: defence-ua

На Київщині впали уламки російських ракет: поліція показала фото

На території Київщини під час масованої атаки 26 січня було збито російські ракети. Частину їхніх уламків виявили на території кількох районів області.

Голова поліції Київщини, генерал Андрій Нєбитов опублікував фото збитих ворожих цілей.

збита ракета

За попередніми даними, внаслідок атаки агресора постраждалих немає. Поліцейські проводять огляд місця події.

"Закликаю громадян не ігнорувати сигнали повітряної тривоги, від цього залежить ваше здоров’я і життя!" — написав Нєбитов у Telegram.

Масований ракетний обстріл 26 січня

У низці областей України вранці оголосили повітряну тривогу. Моніторингові групи повідомили про пуски ракет. За попередніми даними, було здійснено запуски ракет типу Х-101 з Каспійського моря. Речник Повітряних сил Юрій Ігнат повідомив, що терористи випустили 30 ракет.

За даними Київської міської військової адміністрації, усі 15 крилатих ракет, які летіли на Київ, вдалося збити. Водночас у місті лунали вибухи — ракета влучила у нежитлову забудову. Загинув 55-річний чоловік.

Внаслідок масованого пуску ракет у Києві, Київській, Одеській та Дніпропетровській областях застосували екстрені відключення світла. Відомо, що у кількох областях вже є збиття повітряних цілей. У Київській ОВА підтвердили роботу ППО в області.

"Укрзалізниця" попередила про затримку двох з 70 рейсів через знеструмлення окремих ділянок по країні.

Нагадаємо, попередній масований ракетний удар Росія здійснила 14 січня. Тоді у Києві пролунала серія вибухів. Було влучання в об’єкт інфраструктури. Крім цього, російська ракета влучила у житловий будинок у Дніпрі, тоді загинули десятки людей.

Війна, 26.01.2023 11:32