Скріншот із відео

На Львівщині фіктивне "подружжя" намагалось підкупити прикордонників, щоб виїхати з України

У Львівській області фіктивні чоловік та дружина намагалися підкупити прикордонників, щоб перетнути кордон та виїхати з України. 

Про це повідомило Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Інцидент стався у пункті пропуску "Краківець". За інформацією охоронців кордону, уродженець Дніпропетровщини повідомив, що супроводжує через кордон свою дружину, яка має інвалідність. Однак чоловік не зміг пред’явити усі необхідні документи.

Згодом прикордонники встановили, що чоловік уклав фіктивний шлюб, щоб перетнути державний кордон України. Свої послуги дружини 20-річна жінка оцінила у 1200 доларів США. Ці кошти 30-річний чоловік мав сплатити після перетину кордону. Шлюб пара уклала 4 червня, а вже 5 червня поїхали перетинати кордон з Польщею.

"Коли молодята зрозуміли, що їх план зазнав фіаско — спробували підкупити охоронців кордону, запропонувавши 100 євро", — наголосили у ДПСУ.

Про спробу підкупу прикордонники проінформували правоохоронців.

Нагадаємо, за період повномасштабного вторгнення працівників Державної прикордонної служби України намагалися підкупити понад 1000 разів. Загалом прикордонники відмовилися від хабарів на суму понад 12 мільйонів гривень.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 06.06.2024 19:59