Наслідки падіння уламків дрона у Львівському районі. Джерело: ДСНС Львівщини

На Львівщині падіння уламків дрона спричинило пожежу: деталі (фото)

Під час повітряної тривоги, яка тривала на Львівщині з 03:56 по 04:32 у п’ятницю, 20 вересня, у повітряний простір області залетів один ворожий ударний безпілотник. Його знищили Сили оборони, падіння уламків призвело до пожежі.

Про це повідомив начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

"Сили протиповітряної оборони повітряного командування "Захід" знищили ворожий безпілотник", — зазначив він.

За його словами, внаслідок падіння уламків БпЛА близько 04:30 виникла пожежа в одному зі сіл нашої області. Загорілося приміщення колишнього колгоспу. Займання оперативно загасили вогнеборці. Залучали 20 пожежників і чотири одиниці спецтехніки.

"Пошкоджені три автомобілі (один вантажний і два легкових), у житлових будинках неподалік вибиті вікна. Найважливіше: жертв чи постраждалих нема", — наголосив Максим Козицький.

У Державній службі України з надзвичайних ситуацій у Львівській області додали, що о 04:32 надійшло повідомлення про те що в Куликові Львівського району відбулося падіння уламків безпілотника в господарську цегляну двоповерхову будівлю розміром 15×20 метрів, внаслідок чого відбулося її руйнування та пожежа на площі 20 квадратних метрів.

"Пожежу локалізовано о 05:01 і о 05:31 ліквідовано. Внаслідок події ніхто не постраждав", — підсумували надзвичайники.

Нагадаємо, що в ніч на 20 вересня повітряну тривогу оголошували майже на всій території України. Росія масовано атакувала ударними безпілотниками, працювали сили протиповітряної оборони.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 20.09.2024 08:17