Фото: metaratings.ru

На Олімпіаду в Парижі реалізовано рекордну кількість квитків: які країни входять до трійки лідерів

За тиждень до старту Олімпіади, яка пройде у столиці Франції Парижі, було продано рекордну кількість квитків. Іспанія та Італія входять до трійки лідерів за обсягом продажу квитків на ці Ігри.

Про це пише Inside the Games.

У виданні наголошують, що за тиждень до початку Олімпійських ігор уболівальники все ще мають змогу відвідати деякі з найвідоміших змагань. За даними, наданими оргкомітетом, у продажу ще 1,2 мільйона квитків, особливо на футбольні, баскетбольні та гандбольні матчі.

Всупереч очікуванням деякі з цих командних видів спорту не викликають достатнього інтересу, щоб розпродати наявні місця на великих стадіонах. Тому оргкомітет запустив стратегічний план, спрямований на прискорення продажу квитків на початок паризького заходу.

Зокрема, як повідомив пресі в середу заступник генерального директора комітету Мікаель Алоїзіо, уболівальники тепер можуть придбати понад 50 тисяч нових квитків на заходи, що охоплюють понад тридцять спортивних дисциплін. Ця ініціатива також передбачає кілька додаткових місць на фінали з плавання та легкої атлетики, які традиційно мають великий попит.

Починаючи з наступного понеділка, 22 липня, ця ініціатива вступить у свою фінальну фазу, і квитки, що залишилися, будуть доступні для покупки щодня до кінця Олімпіади, повідомляє Алоїзіо. За словами генерального директора, понад 60% квитків було продано у Франції, а такі країни, як Іспанія та Італія, входять до трійки лідерів за обсягом продажу квитків на ці Олімпійські ігри.

Як відомо, Олімпіада-2024 відбудеться у Франції з 26 липня по 11 серпня. Україну представлятиме найменша кількість спортсменів в історії на Олімпійських іграх. Перед цим антирекорд зафіксували в Токіо 2021 року (155 атлетів). Найбільше представництво Україна матиме у легкій атлетиці — 25 спортсменів.

Україна виступить на Олімпіаді у Парижі лише в одному ігровому виді — футболі. Це дебют команди на рівні Олімпійських ігор. Уперше в історії Україна також матиме представництво у брейкінгу та скелелазінні.

Нагадаємо, що наприкінці червня компанія Nielsen’s Gracenote опублікувала оновлений прогноз віртуального медального заліку майбутньої Олімпіади. Згідно з ним Україна здобуде 17 нагород. Спортсменам нашої країни пророкують, зокрема, дві золоті медалі.

Раніше повідомлялось, що на літніх Олімпійських іграх у Парижі змагатиметься найменша кількість українських спортсменів за всю історію. Національний олімпійський комітет України повідомив про остаточний склад нашої збірної на Ігри-2024.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 18.07.2024 22:49