Фото ілюстративне. Джерело: ДПСУ

На Сумщині запроваджують жорсткі обмеження у 20-кілометровій зоні вздовж кордону

Через активізацію бойових дій і збільшення активності російських диверсійно-розвідувальних груп на території Сумської області розпочнуть діяти нові обмеження для громадян. Таке рішення ухвалило військове командування.

Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

"У звʼязку зі збільшенням інтенсивності бойових дій, активізацією діяльності диверсійно-розвідувальних груп, сил спеціальних операцій противника та з метою збереження життя цивільного населення та військовослужбовців військове командування вводить обмеження на переміщення всіх категорій громадян у прикордонній 20-кілометровій зоні Сумської області", — йдеться в повідомленні.

У Генштабі ЗСУ додали, що допуск осіб на цю територію здійснюватиметься за паспортами громадян України з відповідною відміткою про реєстрацію проживання у цій зоні.

"Прохання з розумінням поставитися до запровадження таких тимчасових обмежувальних заходів", — зазначили українські військові.

Вони також зауважили, що детальнішу інформацію щодо обмеження переміщення (пересування) цивільного населення (техніки) у зазначених районах можна отримати в диспетчерському пункті Сумського зонального відділу Військової служби правопорядку Збройних сил України. Контактний номер телефону: +380960322339).

Нагадаємо, вчора голова Сумської обласної військової адміністрації Володимир Артюх повідомляв, що в Сумській області триває евакуація населення з небезпечних територій. Станом на той момент вивезли майже 20 тисяч людей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 13.08.2024 12:29