Назарій Гаврилець. Джерело: соцмережі

На війні загинув український боєць змішаних єдиноборств Гаврилець

На фронті в Курській області загинув український боєць змішаних єдиноборств Назарій Гаврилець. Він віддав своє життя, виконуючи бойове завдання.

Про це повідомив Комітет із питань молоді та спорту Верховної Ради України.

"Із глибоким сумом повідомляємо про загибель молодого спортсмена, чемпіона України з ММА Назарія Гаврильця з Калуської громади Івано-Франківської області", — йдеться в повідомленні.

У парламентському комітеті додали, що Назарій віддав своє життя, виконуючи спеціальне завдання на території Курської області Росії. Назарій був старшим оператором групи спеціального призначення.

У боротьбу з ворогом Назарій вступив у 18-річному віці. 12 вересня 2024 року старший солдат Гаврилець загинув у бою, не доживши лише півтора місяця до свого 22-річчя.

"Комітет з питань молоді та спорту висловлює щирі співчуття рідним, друзям та близьким Назарія. Його подвиг залишиться в наших серцях назавжди. Вічна пам'ять і слава Герою!" — підсумували в Комітеті з питань молоді та спорту Верховної Ради України.

Нагадаємо, 31 серпня стало відомо, що український чемпіон світу з кікбоксингу Роман Головатюк загинув на війні. Із перших днів повномасштабного вторгнення Росії в Україну він добровольцем пішов на фронт. Про це повідомила Кам'янець-Подільська міська рада на своїй сторінці у Facebook.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 06.10.2024 20:57