Фото: поліції Закарпатської області

На Закарпатті водій збив прикордонника на блокпосту (фото)

У вівторок, 7 листопада, на Закарпатті водій автомобіля збив прикордонника, який стояв на блокпосту. Постраждалого госпіталізували до лікарні.

Про це повідомляє прес-служба поліції Закарпатської області.

"Вранці 7 листопада до поліції надійшло повідомлення про наїзд на прикордонника, який ніс службу на блокпосту у Берегівському районі", — йдеться у повідомленні.

Відомо, що аварія сталася на блокпосту у селі Яноші. Там 34-річний житель міста Рахів, керуючи автомобілем Audi, обганяв автівку, яку зупинили для спецперевірки. Під час обгону водій виїхав на зустрічну смугу, де й наїхав на 21-річного співробітника ДПСУ.

"Військовослужбовця з численними травмами різного ступеню важкості госпіталізували до лікарні", — зазначили в прес-службі.

Поліцейські перевірили водія Audi на стан сп’яніння — за кермом він був тверезий. Слідчі затримали його та помістили в ізолятор тимчасового тримання. Правопорушнику може загрожувати до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керування до трьох років. 

Фото: поліції Закарпатської області

Фото: поліції Закарпатської області

Нагадаємо, ввечері 6 листопада у Деснянському районі столиці автівка збила військовослужбовицю на одному із блокпостів. В результаті автопригоди жінка отримала тілесні ушкодження. Її госпіталізували у лікарню.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 07.11.2023 15:39