Фото ілюстративне. Джерело: ДПСУ

Набридло на чужині: чоловік повертався додому пішки з Молдови поза пунктом пропуску (відео)

Прикордонники затримали 30-річного чоловіка, який поза пунктом пропуску переткнув молдовсько-український кордон. На нього склали протокол про адміністративне порушення.

Про це повідомили Сили оборони Півдня України.

"На чужині нелегко: українець повертався з Молдови поза пунктом пропуску. 30-річний чоловік пішки йшов до України, оминаючи пункт пропуску. Свої дії одесит пояснив тим, що більше не міг перебувати на чужині та будь-що хотів повернутися в Україну", — зазначили прикордонники.

За незаконне перетинання державного кордону на громадянина складено протокол про адміністративне правопорушення.

Як відомо, після повномасштабного вторгнення російських терористів на територію України в країні запровадили воєнний стан. Чоловікам призовного віку заборонено виїжджати за кордон. При цьому передбачено низку винятків. Водночас є й ті, хто намагається уникнути закону, або ж "допомогти" іншим втекти з країни за грошову винагороду.

Нагадаємо, що в неділю, 11 лютого, в Молдові в районі молдовсько-українського кордону, неподалік від села Етулія Вулканештського району, прикордонники виявили фрагменти безпілотника типу Shahed. Територію, де знайшли уламки бойового дрона, оточили.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 11.02.2024 23:55