Фото: росЗМІ

Нацспротив назвав кількість українців, яких викрали рашисти на окупованих територіях

Репресивна машина Російської Федерації продовжує діяти на тимчасово окупованих територіях. Там вкотре фіксують викрадення українців.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

У Нацспротиві заявили, що з початку 2024 року на захоплених окупантами територіях України зафіксовано близько трьох сотень затримань місцевих жителів. Йдеться про справжнє викрадення наших громадян.

"Людей затримують за доносами у нелояльності, й не повідомляють родичам причини затримки та де утримують затриманих. Звичайно, що ніякої правової допомоги заручникам не надають", — пише Нацспротив.

У ЦНС зауважили, що кожен, хто причетний до затримання українців та автори доносів будуть виявлені й завдяки Руху Опору понесуть відповідальність за злочини проти народу України.

Нагадаємо, за даними Нацспротиву, на тимчасово окупованих територіях росіяни погрожують відбирати житло у місцевих мешканців. Це стосується тих українців, які не переоформили його, згідно із законодавством Російської Федерації.

Також російські загарбники привласнили майже 500 підприємств на тимчасово окупованих територіях України. У такий спосіб вони продовжують економічний терор.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 21.03.2024 16:23