Юлія Навальна ставить підпис за Бориса Надєждіна. Джерело: Meduza

Надія опозиції чи ручний кандидат? Дружина Навального визначилася, кого підтримує на виборах президента РФ

Дружина російського опозиціонера Олексія Навального Юлія поставила підпис за висунення Бориса Надєждіна в президенти Росії. Щоправда, вона не прокоментувала такий свій вибір.

Про це повідомила Meduza.

Фотографію Навальної в одному зі штабів Надєждіна опублікував прихильник її чоловіка Руслан Шаведдінов.

"Прийшов поставити підпис за Надєждіна. Мій забракували, пославшись на те, що я неблагонадійний елемент. Але знайшлися і більш добропорядні люди — їхні підписи підходять", — написав він під фотографією.

Натомість Навальна свого рішення поставити підпис за висунення Надєждіна не коментувала.

Цими днями росіяни збирають підписи за кандидата в президента від партії "Громадянська ініціатива" Бориса Надєждіна. Він прямо засуджує війну та називає себе противником Путіна, але деякі росіяни стверджують, що він є ручним кандидатом російського диктатора.

Надєждін уже зібрав понад 100 тисяч підписів виборців для висунення кандидатури на виборах президента Росії. Його підтримали лідер "Відкритої Росії" Михайло Ходорковський, а також соратники опозиціонера Олексія Навального.

Як відомо, у грудні в Росії суддя Жовтневого районного суду у місті Володимир зупинила розгляд позовів опозиціонера Олексія Навального до колонії, де він утримувався. Феміда обґрунтувала своє рішення "встановленням його місця перебування".

Нагадаємо, згодом стало відомо, що Навальний перебуває у виправній колонії №3 у селищі Харп Ямало-Ненецького автономного округу Росії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 25.01.2024 10:38