Фото: cryptonovunu.com.ua

Найбільша у світі криптобіржа припиняє підтримку російського рубля

Криптобіржа Binance, яка є найбільшою у світі, припиняє підтримку P2P-обміну криптовалют для росіян. Операції стануть недоступні з 31 січня 2024 року. 

Про це повідомляє Binance на своєму сайті.

Зокрема російські користувачі більше не зможуть здійснювати міжперсональні обміни по валютних парах: USDT/RUB, BTC/RUB, FDUSD/RUB, BNB/RUB, ETH/RUB, BUSD/RUB та RUB/RUB P2P. Операції стануть недоступні з 02:00 за Києвом 31 січня 2024 року. З цього моменту не можна буде торгувати в режимі P2P — тобто здійснювати операції між користувачами.

Зазначається, що Binance запропонувала користувачам здійснювати P2P-торгівлю з російською валютою на платформі CommEX. Для цього потрібно буде приєднати свій акаунт на CommEX до облікового запису Binance і перевести активи.

"Користувачі можуть здійснювати P2P-торгівлю з російським рублем (RUB) на платформі CommEX без будь-яких комісій", — сказано у повідомлені.

Нагадаємо, 27 вересня криптобіржа Binance підписала угоду про продаж усього свого російського бізнесу компанії CommEX. Криптогігант заявив, що офіційно йде з ринку Російської Федерації.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Економіка, 11.12.2023 16:59