Фото: newformat.info

Називав Зеленського "нацистом": скандальний республіканець зняв кандидатуру з виборів президента США

Республіканець Вівек Рамасавамі, який претендував на президентське крісло Сполучених Штатів Америки, вибув із перегонів. Він підтримав іншого кандидата — Дональда Трампа.

Про це повідомляє Reuters.

Рамасавамі став одним із сюрпризів республіканських перегонів 2024 року, в яких лідирував колишній глава Білого дому Дональд Трамп. Протягом усього часу 38-річний Вівек підтримував свого опонента, але йому вдалося вибити собі місце в кампанії завдяки молодшій поведінці.

Цікаво, що сам Трамп назвав свого конкурента "шахраєм", і наголошував, якщо американці ухвалять рішення обрати його, тоді це буде голосуванням за "іншу сторону".

Попри звинувачення Рамасавамі у підсумку схвально висловився про колишнього американського президента і дії Дональда Трампа він повністю підтримує. Після голосування в Айові він посів лише четверте місце, отримавши 7,7% голосів.

"Для мене немає шляху стати наступним президентом", — заявив він.

Уже після голосування Дональд Трамп змінив тон щодо колишнього кандидата і привітав Вівека Рамасавамі з тим, що він "виконав до біса хорошу роботу".

Нагадаємо, що 9 листопада Вівек Рамасвамі назвав президента Володимира Зеленського "нацистом" і розкритикував уряд України. За його словами, Київ нібито не є "зразком демократії", адже влада забороняє опозиційні партії.

Раніше повідомлялось, що колишній президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп переміг на республіканських кокусах в Айові. Це знаменує дострокову перемогу в боротьбі політика за номінацію від своєї партії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 16.01.2024 10:47