Фото: Facebook-сторінка Дональда Трампа

Номінація на президентство США: Трамп перемагає на республіканських кокусах в Айові, — CNN

Колишній президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп перемагає на республіканських кокусах в Айові. Це знаменує дострокову перемогу в боротьбі політика за номінацію від своєї партії.

Про це повідомляє CNN з посиланням на джерела. За даними видання, Трамп отримує найбільшу кількість голосів від учасників кокусів від Республіканської партії.

"Це знаменує собою дострокову перемогу в його боротьбі за номінацію від своєї партії", — йдеться у повідомленні джерела.

Варто зазначити, що Трамп був лідером у штаті напередодні кокусів. Результат змагань допоможе задати тон і тривалість майбутнім перегонам.

Як відомо, чергові президентські вибори у США заплановані на 5 листопада 2024 року. За прогнозами, головним кандидатом від демократів стане чинний американський лідер Джо Байден, а від республіканців — колишній президент США Дональд Трамп.

Раніше повідомлялось, що Кремль планує втрутитися у президентські вибори у Сполучених Штатах Америки 2024 року. Війна Росії проти України не послабила такого бажання.

Представники Республіканської партії США у Конгресі вимагають від адміністрації президента Джо Байдена пояснення стратегії Вашингтону щодо України. Від цього залежатимуть терміни схвалення нового пакета фінансування. Це напряму стосується України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 16.01.2024 06:05